Leuk kennis te maken!

Diane van den Ouden
Eigenaresse

Diane is de eigenaresse van Chica's Mode en van dinsdag t/m zaterdag aanwezig in de winkel om je te voorzien van advies en tips rondom de laatste modetrends. Zelf loopt ze het liefst rond in een witte blouse met goede broek en daarnaast vindt ze het héérlijk om haar huis te stylen. Waar je haar voor wakker mag maken? Chocolade!

Julie van den Burg
Winkelmedewerkster

"Behandel anderen zoals je zelf graag wordt behandeld!", dat is de lijfspreuk van Julie. Wanneer ze niet in de winkel te vinden is, is de kans groot dat je haar spot op de fiets: fietsen met haar dochtertje is namelijk iets wat ze héél graag doet in haar vrije tijd! Haar lievelingskleur is zwart, dus raad maar eens in welke kleur ze het allerliefste rondloopt...

Fenny de Leeuw
Winkelmedewerkster

'Hard voor weinig, nooit chagrijnig', dát is onze Fenny! Na meer dan 30 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt, is ze nu 4 á 5 dagen in de week te vinden bij Chica's Mode. Ze houdt van gezelligheid en haar mood is terug te zien in haar outfits: iedere dag draagt ze namelijk gewoon lekker waar ze op dat moment zin in heeft. 

Nikki Thape
Webshop & Social Media

Wellicht heb je de nieuwe werkplek al gespot in de winkel? Daar zit Nikki met haar laptop! Na een jaar op Ibiza te hebben gewoond, is ze weer terug van weggeweest en 3 dagen per week te vinden bij Chica's Mode. Met Knap Stukkie Tekst, haar eigen tekstbureau, ondersteunt ze ons met o.a. de webshop, Facebook, Instagram én blogs rondom de allernieuwste modetrends. Maar, spreek haar ook gerust aan voor vragen, hoor!

Danny van den Ouden
Manusje van alles

Vraag aan Danny wat hij uitspookt en hij zal antwoorden dat hij het Manusje van alles is. Van chauffeur naar o.a. Parijs tot hoofd van de inpakafdeling. En van het halen van boodschappen tot financieel manager.. Eén ding mag duidelijk zijn: Danny is on-mis-baar voor Chica's Mode! Een kleine tip: mocht je 'm eens willen bedanken voor al zijn inspanningen, breng dan gerust een goed balletje gehakt voor 'm mee!