Warme truien bij Chica’s | Heerlijke truien voor iedere vrouw

Warme truien bij Chica’s | Heerlijke truien voor iedere vrouw
16 november 2019 Nikki Thape
In Chica's Mode Blogs

Met een regelmatige gevoelstemperatuur van zo’n 3 graden is er niemand die het nog ontkennen kan: het is koud! En ja, vanaf nu wordt het alleen maar kouder en kouder… Gelukkig hangt onze winkel vol met de meest heerlijke, warme truien. Dus, hoog tijd om ze in de spotlights te zetten, want Chica’s Mode helpt je héél graag de winter door!

Truien met opvallende tekst

Ken je het? Van die truien waar je het allerliefst gewoon lekker in zou willen wonen? We hebben een aantal fijne exemplaren met stoere, opvallende teksten. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn zó zacht! Van Paris tot Rock & Roll en Chocolates… De keuze is reuze!

PARIS en ARMOUR: Shop ‘m hier!
ROCK & ROLL: Shop ‘m hier!
CHOCOLATES & SWEETS: Shop ‘m hier! 

Wijdvallende truien

Over ‘truien waar je het liefst in zou willen wonen’ gesproken… Deze waanzinnige wijdvallende truien zijn one size en werkelijk geschikt voor iedere vrouw die warm en stijlvol de kou wil trotseren. Veilig zwart, cognac (dé kleur van het moment) of een exemplaar met glitterende accenten. De mogelijkheden zijn oneindig!

Trui camel: Shop ‘m hier!
Trui zwart: Shop ‘m hier!
Trui Jacky | Beige: Shop ‘m hier!
Trui Invierno | Camel: Shop ‘m hier! 

 

Truien voor ieder moment

Van die dagen waarop je uit je werk direct door moet naar een familieverjaardag of een etentje met vriendinnen. Allemaal héél gezellig natuurlijk, maar wat doe je dan ‘s ochtends aan om de hele dag gepast gekleed te zijn? Daar hebben we bij Chica’s Mode dé oplossing voor: een basic trui met feestelijk kraagje, een net truitje met gezellige print of een toffe pofmouw met subtiel glittertje…

Trui Collares: Shop ‘m hier!
Top met luipaardprint: Shop ‘m hier! 
Top met pofmouwen: Shop ‘m hier! 

Coltruitjes

Een coltruitje is al-tijd goed! En dat komt mooi uit, want we hebben ze letterlijk in álle kleuren! Alsof de keuze dan al niet moeilijk genoeg is, is er ook nog de keus in effen, sterretjes of glittertjes…

Coltruitjes: Shop ze hier! 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*